Hvem er du

Hej mig! Hvordan går det?… Hvor tit får du sådan rigtigt talt med dig selv? Stillet dig selv de vigtige spørgsmål – og hørt dig selv sige svarene? Coaching handler meget om at indgå i en dialog med sig selv, med et nærværende og aktivt lyttende vidne. Når jeg stiller spørgsmål og du svarer, bliver du mere bevidst, ligesom jeg kan bidrage til at udfordre ændre fastlåste tankegange og vaner. Der kan desuden frisættes energi til at nå de mål, du virkelig ønsker dig. Som din coach kan jeg hjælpe dig med at finde ”tilbage til dig selv” – der hvor du virkelig kan mærke, hvad du kan og vil. Der hvor du bare ved, at du kan gøre det, der hjælper dig videre mod dine mål!

Alle mennesker, der kan tage en beslutning, kan i princippet have glæde af coaching! Din motivation for at opsøge en coach kan være en konkret udfordring på arbejdet eller i parforholdet, eller i dine relationer i øvrigt. Det kan også være du har nogle mål, du vil have hjælp til at opnå. Eller at du gerne vil have hjælp til at sætte nye mål for din fremtid. Måske ønsker du at opleve større nærvær i din hverdag? At leve helt og fuldt? At være bedre til at leve i balance, frem for at stresse af sted i hverdagen? (I givet fald kan du måske også have gavn af at læse om en integral livspraksis på min hjemmeside integral-lifestyle.dk ).

Eller måske er det en fastlåst situation med en kollega, med chefen, eller med svigermor, som du gerne vil have nogle værktøjer til at løse op for og håndtere bedre næste gang.

NB – Jeg gør opmærksom på, at coaching ikke anbefales ved misbrug, depression, og stærk udbrændthed. Her anbefaler jeg i stedet terapi, 12-trinsfællesskaber og egen læge. Kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl.